DE

Felkeltettük érdeklődését?

Ismerje meg csapatunkat!

Orvosaink:

DR. BARLA-SZABÓ ISTVÁN

DR. BARLA-SZABÓ ISTVÁN

Fog- és szájbetegségek szakorvosa
Master of Oral Medicine in Implantologie
Beszélt nyelv: német

1985-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Szakán. Első munkahelyem a Somogy megyei Darányban volt, amihez nyolc község tartozott 6000 fővel. 1987-től 1988-ig a magyar honvédség helikopteres dandárjánál voltam fogorvos, majd 1988-tól 1995-ig Beremenden dolgoztam. A fog- és szájbetegségek szakvizsgát 1989-ben szereztem meg. Első magánrendelőmet Harkányban nyitottam 1992-ben. 1995-től Bükön folytattam a praktizálást, 2 évig állami státuszban, majd 1997-től mint magánorvos tevékenykedtem. Rendelésemet 2007-től átvittem Sopron városába, ahol azóta is prakitzálok. Ugyanebben az évben szereztem meg a Münsteri Egyetem nívós Master of Oral Medicine in Implantology (MOM, Implantologie) képesítést.

Hitvallásom, hogy a jó fogorvosi munka alapja a precizitás, a betegekkel való jó kommunikáció és empátiás készség.

DR. BARLA-SZABÓ PÉTER

DR. BARLA-SZABÓ PÉTER

szájsebész szakorvos, fogorvos
Beszélt nyelvek: német, angol

2010-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi Szakán. 3 évet töltöttem el a kaposvári Kaposi Mór Oktató Kórház Szájsebészet Osztályán. Dento-alveolaris sebészet szakvizsgámat 2013-ban szereztem meg. Fél évet dolgoztam  szakmai ösztöndíjjal a düsseldorfi Heinrich Heine Egyetemi Klinika Maxillo-facialis Sebészet Osztályán. A német szakmai hozzáállás és precizitás nagy hatást gyakorolt rám. A magyarországi szájsebészet képzés illetve a Németországban szerzett szemlélet és tudásanyag birtokában hazatérve 2013. óta dolgozom Sopronban családi vállalkozásban a BarlaDent-nél. 

"Hitvallásom, hogy minden páciensem felé a lehető legnagyobb mértékű odafigyeléssel, precizitással és őszinteséggel tartozom. Fontosnak tartom a folyamatos szakmai továbbképzéseket, az életen át tartó tanulást."

Recepció:

Ágnes

Ágnes

Recepciós
Beszélt nyelvek: angol, német

Adrienn

Adrienn

Adminisztrátor, ügyintéző
Beszélt nyelv: német

Asszisztenseink:

Eszter

Eszter

Fogászati asszisztens
Beszélt nyelvek: német

Zsófia

Zsófia

Fogászati asszisztens
Beszélt nyelv: német

Kata

Kata

Fogászati asszisztens, Dentálhigiénikus
Beszélt nyelv: német