DE
Digitális 3D diagnosztika 3D tervezés, megelőzés

Felkeltettük érdeklődését?

3D digitális implantátum tervezés

Az alapos és lelkiismeretesen végzett sebészet, implantátum beültetés a tervezéssel kezdődik. Alapvető fontosságú, hogy fogorvosaink számára Sopronban milyen diagnosztikus lehetőségek állnak rendelkezésre. A modern technológia lehetővé teszi, hogy még az implantációt megelőzően 3D röntgen segítségével megtervezzük az implantátumok pontos pozícióját, az implantátumokra készülő fogpótlásokat. Fontosnak tartjuk, hogy rendelőnk az élen járjon a legmodernebb fogászati eszközök területén. Örömmel jelenthetjük, hogy a folyamatos fogorvosi praxis fejlesztésnek köszönhetően minden implantátum tervezés már digitális 3D (CBCT) alapú tervezéssel zajlik.


A siker egy jó tervvel kezdődik! 


vissza

Digitális 3D diagnosztika

Napjainkra lehetővé vált, hogy a diagnosztikát kizárólag digitális eszközök segítségével végezzük el. A digitális diagnosztika és fogimplantátum tervezés előnye, hogy a lehető legjobb minőségű képet nyerjük az elérhető legkisebb sugárterhelés mellett.

Maximális felbontás, minimális sugárdózis.

A diagnosztika, illetve a fogászati implantátumok behelyezése mindig vizsgálattal és digitális röntgenfelvétel készítésével indul. A röntgenfelvétel lehet hagyományos digitális panoráma röntgenfelvétel illetve ha még több információra van szükségünk, akkor 3D CBCT (Cone Beam CT) felvétel is. Mindkét készüléket megtalálja soproni praxisunkban!

Hisszük azt, hogy a minőségi és alapos diagnosztika alapfeltétele a lehető legmodernebb technika alkalmazása, ezért a közelmúltban nagy volumenű fejlesztéseket hajtottunk végre fogorvosi rendelőnkben. Büszkén jelenthetjük, hogy mind a diagnosztika, mind az implantátumok tervezése kizárólag digitális formában zajlik rendelőnkben, Sopronban.

A precíz diagnosztika és a modern technológia a siker egyik kulcsa! 


vissza

Fogászati kontrollvizsgálatok, implantátumok kontrollja

A legszebb fogpótlás, a legprecízebb fogsor is törődést és gondoskodást igényel, akárcsak egy jó autó vagy márkás ruhadarab. A törődés a fogorvosi rendelőben kezdődik a fogpótlás elkészítésével. Az átadást követően a fogorvos elmagyarázza a helyes fogápolás gyakorlatát. Különösen implantátumok esetében a fogmosás módszere eltérhet a hagyományostól. Ezek a technikák nem magától értetődőek, nem tanítják sajnos az iskolában, de sokszor még szüleink is helytelenül magyarázzák. A fogorvos talán egyik legfontosabb feladata elmagyarázni a helyes szájápolás és implantátum gondozás gyakorlatát. Fogorvosaink az átadást követően sem engedik el pácienseink kezét, fontos a rendszeres kontrollvizsgálat. Ellenőrizzük a helyes száj- és implantátum ápolást, szükség esetén professzionális fogtisztítást végzünk. A hosszú távú siker és elégedettség kulcsa a rendszeres odafigyelés. Az általunk elkészített fogpótlásokra 5 év technikai garanciát vállalunk, amelynek feltétele az éves fogászati kontrollokon való megjelenés. 

Az autóját is rendszeresen viszi szervizbe, miért pont a fogaival ne tenné ugyanezt? 


vissza

Fogkőleszedés, professzionális implantátum gondozás

Időről időre eljön a pillanat, amikor már az otthoni fogápolás önmagában kevésnek bizonyul. A legjobb szájhigiéne mellett is képződik a fogak illetve fogpótlások felületén fogkő. Ráadásul a fogkőképződés mértéke és gyorsasága is egyénileg változó. A tévhitekkel ellentétben a fogínygyulladásért és a fogágybetegségért a fogakon felhalmozódó fogkő felelős. A fogkövet időnként professzionális rendelői módszerekkel szükséges eltávolítani. Ez a gyakorlatban ultrahang segítségével történő fogkőeltávolítást jelent, amelyet dentálhigiénikusaink végeznek. Ha szükséges, a szájhigiénés kezelés kiegészíthető fogorvos által végzett speciális eszközökkel történő kézi fogkőeltávolítással is. A fogkőeltávolítást ajánlott félévente megismételni, de erősebb fogkőképződés esetén akár gyakrabban is. A fogkőeltávolítást egy alapos polírozás követi. Amennyiben a szájban fogászati implantátum is található, elvégezzük azok kontrollját is. 

Félévente egyszer végzett professzionális fogtisztítás a fogínybetegséget távol tartja 


vissza

Szakvizsgálat, szaktanácsadás, konzultáció

Amellett, hogy a diagnosztikában és a fogászati implantáció területén a rendelkezésünkre állnak a legmodernebb eszközök, nem győzzük hangsúlyozni a személyes találkozás és szakvizsgálat jelentőségét. Úgy látjuk, hogy az első konzultáció egy döntő mozzanat a későbbi sikerek eléréséhez. Egyrészt pácienseink benyomást szerezhetnek rendelőnk atmoszférájáról, másrészt megismerik leendő kezelőorvosukat. Az első vizsgálat során alapos felmérést készítünk, elbeszélgetünk pácienseink kívánságairól, igényeiről. Minden fogászati rendelőnkbe betérő páciens egyedi, eltérő igényekkel és lehetőségekkel rendelkezik. A konzultáció hivatott ezekről az igényekről és lehetőségekről tájékozódni, és a bizalom légkörét kiépíteni páciens és orvosa között. Mindezek fényében úgy gondoljuk, hogy a korrekt kezelési terv és árajánlat elkészítése csak személyes találkozás útján oldható meg. 


vissza