DE
Fogászatról

Felkeltettük érdeklődését?

Fogászatról


Rendelőnk 1995-ben nyitotta meg kapuit, ekkor még a Soprontól 45km távolságban fekvő fürdővárosban, Bükön. 

A rendelést 2006-ban költöztettük Sopronba városába, ahol azóta is várjuk kedves pácienseinket. A fogorvosi praxis Sopron egyik frekventált helyén, alig egy percre a Sopron Plázától helyezkedik el. A hangulatos és megnyugtató belső környezettel egy olyan páciens központú teret szerettünk volna létrehozni, ahol mindenki otthonosan érezheti magát és kicsit elfelejtheti, hogy kezelésre érkezett.

A munka három széken folyik, melyen két orvos dolgozik, egy ajtónyitásra egymástól, ami optimális lehetőséget teremet a szakmai konzultációra.  Emellett a jó orvos-munkakapcsolatról a rokoni szálak is gondoskodnak.

Rendelkezünk egy jól felszerelt műtőhelyiséggel is, ahol a szájsebészeti beavatkozásokat, implantációkat, csontpótlásokat végezzük.

Recepciósunk gondoskodik betegeink kényelméről illetve készséggel áll rendelkezésükre, legyen szó szálláslehetőség szervezéséről, vasútállomásról, reptérről történő fuvar biztosításáról.

Rendelőnk ingyenes parkolási lehetőséget biztosít betegei számára.

Várjuk Önt is szeretettel!


Amennyiben szeretné elolvasni pácienseinknek szóló adatvédelmi tájékoztatónkat, kamera szabályzatunkat, illetve az álláspályázatot benyújtóknak szóló adatvédelmi tájékoztatónkat kérem kattintson   IDE!